O mně

Vždy, jsem měl v sobě touhu vést lidi, motivovat je a inspirovat.

V minulosti jsem vedl taneční skupinu, vlastní podnik, tým makléřů v investiční společnosti. Dnes pracuji s makléři v realitní společnosti.

To mě přivádělo na otázky, jak s týmem pracovat, jak ho motivovat a jak vzdělávat?

Přečetl jsem mnoho knih, navštívil spoustu seminářů, poslechl desítky motivačních nahrávek a sám začal zkušenosti předávat a školit v rámci svého týmu. Výsledky mě, ale neuspokojovaly.  

Každý jsme jiný, máme jinou životní situaci, procházíme rozdílnými zkouškami a tak „zaručené návody“ co dělat a jak se zachovat, často nefungovaly.

Navíc jsem si uvědomoval, jak úzce souvisí pracovní výkon a osobní život. Vše, by mělo být v souladu s našimi hodnotami. Jinak to dřív, nebo později, začne skřípat. Rodinná situace ovlivňuje náš pracovní výkon a naopak.

V koučováním využívám poznatky neurovědy, leadershipu, time managementu, pozitivního myšlení.

Koučuji v souladu s kompetencemi ICF a metodiky RE Kouč.

Jsem zapojen do projektu Růžová Mašinka

Je to PRO BONO projekt, který tvoříme společně s absolventy kurzu RE Kouč. Projektem oslovujeme lidi v pomáhajících profesích a poskytujeme jim bezplatný koučink. Koučujeme ve svém volném čase a nejsme nikým dotováni.

Co je koučink?

Mým úkolem kouče, je Vám pomoci zorientovat se v tématech, které právě řešíte. Nastavit cíle, kterých chcete v daných oblastech dosáhnout. Vytvořit prostředí, kde si můžete v klidu a nerušeně přemýšlet. Aktivně naslouchat. Plně se soustředit na to co říkáte, ale i neříkáte. Držet tak strukturu koučovacího procesu.

Méně mluvím, než je v klasickém rozhovoru běžné. Aktivně naslouchám. Víc se ptám. Rekapituluji. Opakuji a zrcadlím zpět, co jste řekli. Držím Vaši pozornost, zaměřenou na řešení. Vnáším do procesu nadhled, otvírám nové úhly pohledu, které Vás nenapadly nebo jste jim nevěnovali pozornost. Podpořím Vás v ujasnění si situace a v převzetí zodpovědnosti za vlastní život. Pomůžu Vám nastavit konkrétní akce, úkoly a termíny. Podpořím Vás v získání nových návyků, které Vás posunou směrem k cíli.

Nikdy neradím, ani nenesu odpovědnost za naplnění stanovených úkolů a cílů! Ta, je plně na Vás.

Je to Váš život, Vaše cíle, Vaše zodpovědnost.

Albert Einstein řekl: „Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky. “ Chcete li, něco změnit, potřebujete nová ŘEŠENÍ!

Co Vás čeká

Nejprve je to úvodní setkání. Zde je důležité, abychom si sedli lidsky a vzájemně se poznali.

Vyjasníme si vaše představy a očekávání a jestli je jako kouč, dokážu naplnit. Toto úvodní setkání trvá 60 -70 minut a je zcela ZDARMA. Napište si o něj zde

Pak následuje koučovací série. Doporučuji 12-15 sezení, po 75 minutách. Jednou týdně, nebo 14 dní. Společně nastavíme témata, která řešíte a konkrétní cíle, které v nich chcete naplnit. Z každé schůzky pak odcházíte s konkrétními nápady a úkoly. Setkání probíhají jak osobně, tak je možné i on-line.

Celou sérii lze nastavit i individuálně tak, aby vyhovovala Vám.

Protože, každý máme jinou výchozí situaci i cíle, je i cena za tuto koučovací sérii, nastavena individuálně.

Reference

  • pavelroob
    Tomáš Erben

    Koučování s Pavlem mi skutečně prospělo. Řešili jsme spolu témata, ve kterých bych se pravděpodobně, bez většího výsledku sám plácal, a ve kterých jsem nabral dobrý směr. Nejen směr, ale i pohyb. Koučování s Pavlem byla příjemná a zároveň konstruktivní a účinná.

  • pavelroob recenze
    Jan Kuna

    Moje pracovní nasazení se řítilo do propasti a bylo dlouhodobě na velmi mizerné úrovni. V hlavě sem měl více negativ, než pozitiv. Také moje činnost nebyla nijak uspořádána, jen tak lehce v kalendáři zapsáno tu a tam… 🙂 Jednoho červencového dne jsem dostal od Pavla Rooba nabídku pomoci – „koučinku“. Dnes toho vůbec nelituji, že jsem tuto nabídku přijal, i když sem byl upozorněn na tvrdé změny, které se mi nemusí líbit. A ano, začátek byl těžký. Zjištění jaké nedůležité hodnoty vám překážejí v hodnotách k vysněnému cíli, se brzy ukázaly. Od pana Pavla nečekejte návod, jak máte pracovat. Pavel Roob vás nasměruje podle vašeho vnímání, zjištění vašich hodnot, protože my sami musíme především vědět, co chceme a koučink je obrovská výpomoc a zvláště od Pavla Rooba. Víte, můžu toho napsat mnoho… Kdo nezažil nepochopí. Vřele doporučuji! PS: realiťák okresu 2020, velkou měrou také pomocí tohoto kouče.

    pavelroob.cz

    Vytvořil Mějweb © PavelRoob  2021. Všechna práva vyhrazena.